Werving & Selectie

WPD Werk & Advies kan u ondersteunen in werkbemiddeling. Vraag en aanbod wordt bij elkaar gebracht om zo tot een prettige en duurzame werkrelatie te komen.

U kunt uw vacature bij ons actief zetten waarbij wij in 1e instantie kijken of invulling vanuit ons eigen kandidatenbestand mogelijk is.
Daarnaast heeft WPD Werk & Advies de deskundigheid in huis om u (tijdelijk) te ondersteunen en/of te adviseren bij uw personeelsvraagstukken. 

Scholing
Verzuimbegeleiding
Werving & Selectie
Functioneren & Beoordelen

Werving en selectie verwijst naar het proces van aantrekken, selecteren en aanstellen van geschikte kandidaten voor een (vaste) baan of tijdelijk werk, in lijn met de strategie en doelstellingen van de klant. Het flexibel met de klanten meebewegen hierin is dan ook wat WPD Werving & Selectie zo sterk maakt: kijken naar de functie, wensen en eisen van de werkgever om zo de beste kandidaat te selecteren.

Ons kandidatenbestand is groot en compleet en daarmee kunnen we vaak snel schakelen. Mocht de juiste kandidaat zich (nog) niet in ons bestand bevinden, dan gaan we op zoek via ons netwerk wat we de afgelopen 25 jaar opgebouwd en verstevigd hebben, waarmee we alsnog kandidaten kunnen aandragen om de vacature te vullen.

Doordat wij met ons netwerk een efficiënte samenwerking hebben weten op te bouwen, kunnen wij een scherp tarief hanteren. Het doel is dan ook om voor de lange termijn een zakelijke relatie aan te gaan. Daar waar wij kunnen profiteren van onze eigen efficiëntie, laten we onze klanten meeprofiteren. 
Deze visie heeft ervoor gezorgd dat wij een trouwe schare aan tevreden klanten hebben opgebouwd!

Website door Trendo