Scholing

Vakbekwaam werken en de kwaliteiten van uw personeel optimaal benutten is zeer belangrijk voor uw bedrijf. Investeren in uw werknemers is dan ook investeren in uw onderneming.

Het is dus zeer nuttig om uw personeel op te leiden. WPD Werk & Advies kan u adviseren over de diverse soorten opleidingen en opleiders. Daarnaast kunnen wij in bepaalde gevallen de organisatie van de opleiding en ook het aanvragen van subsidies voor de opleidingskosten van uw werknemer verzorgen. 

Scholing
Verzuimbegeleiding
Werving & Selectie
Functioneren & Beoordelen

Heftruckcursus.
Zo hebben wij al regelmatig een Heftruckcursus georganiseerd, vaak bij een klant op locatie. Het besturen van een heftruck (of gelijkwaardige voertuigen) geldt als risicovolle taak. Werknemers die dergelijke risicovolle taken uitvoeren dienen hiervoor doelmatig te zijn opgeleid en getraind. De cursus resulteert in een veiliger en schadevrij gebruik van heftrucks. 
Bij het succesvol afronden van de cursus zal dan ook een certificaat worden overhandigd.

Taalcursus Nederlands.
Voor Poolse werknemers bieden wij een taalcursus Nederlands aan. Hiermee helpen wij bouwen aan een betere werksfeer tussen werknemer en werkgever.
informeer naar de mogelijkheden.

Duurzame inzetbaarheid.
Maar ook de leidinggevende tak van een bedrijf kan via ons een opleiding volgen, bijvoorbeeld de cursus 'beperking fysieke klachten'. Binnen de agrarische sector kan men te maken krijgen met fysiek zwaardere en repeterende werkzaamheden. Wij streven ernaar dat iedereen vitaal, gezond en met plezier aan het werk is, oftewel duurzaam inzetbaar is.

Website door Trendo